Site-ul web utilizează o serie de module de tip Javascript. Pentru a beneficia de o experienţă cât mai plăcută în navigarea pe acest site, vă rugăm activaţi utilizarea limbajului Javascript.

Servicii oferite

Logistica

 • Planificare - Agenții nostri caută cele mai potrivite mașini pentru dumneavoastră și întocmesc planul de acțiune pentru diferite faze ale transportului (preluare marfă, încărcare suplimentară, declarație vamală etc);
 • Asistență - Menținem în permanență legătura cu șoferii, pentru a afla în timp util orice situație neprevăzută;
 • Analiza pentru fluxuri logistice – Putem concepe scheme logistice pentru a asigura transporturi constante pe rute predefinite.

Optimizare rută-preț

 • Precalculație rută optimă – În baza informațiilor oferite de clienti, putem face cotații de pret;
 • Segmentare clienți pe zone de interes – Fiecare dispecer are zona lui, în felul acesta știm foarte bine nivelul pieței și putem face oferte personalizate în cel mai scurt timp posibil;
 • Stabilire buget fix pe rută – Pentru transporturile regulate, oferim prețuri fixe, discounturi și măriri ale termenelor de plată. Toate în scopul mulțumirii clientului.

Siguranță

 • Verificare riguroasă a partenerilor – Fiecare colaborator este verificat înainte de a încheia contracte. Avem acces la mai multe platforme de baze de date unde se verifică mai multe aspecte începând de la durata de funcționare a firmei până la cifra de afaceri anuală. Astfel avem propriile criterii de rutină care ne ajută să luăm cea mai bună decizie în privinta derulării parteneriatului.

Flux operațiuni

 1. Cerere ofertă - Solicitarea de transport marfă din partea clientului;
 2. Inspectare - Analiza și transmiterea celei mai eficiente soluții de transport;
 3. Planificare - Pregătirea rutelor de transport, a mașinilor și a personalului dedicat;
 4. Coordonare - Monitorizarea permanentă 24/24h a desfășurarii transportului;
 5. Încheiere - Verificarea respectării procedurilor aferente procesului de transport;
 6. Consolidarea relației comerciale - Stabilirea unei relații de colaborare cu clientul satisfăcut;

 

multi service